zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

De Ophaal van lozingen vordert

lees ook ...

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des...

In Paramaribo Noord-Oost vordert het ophalen van de primaire lozingen langzaam maar zeker. Vooral  Paramaribo Noord heeft enorme last ondervonden van de aanhoudende regens. Een crisisteam bestaande uit de ministeries van Openbare Werken (OW), Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) coördineert het werk.  Districtscommissaris Ricardo Bhola ging langs in  de ressorten waar er werkzaamheden worden uitgevoerd.

Het werk in verschillende ressorten die vallen onder het commissariaat Paramaribo Noord-Oost, wordt er door hrt ministerie vsn  Openbare Werken, ook door lokale ondernemers werkzaamheden verricht. Door het commissariaat wordt er ook extra personeel ingezet om de werkzaamheden te ondersteunen. Op Te Beekhuizen, Blauwgrond, Centrum, Munder en Rainville zijn de problemen aangepakt.

 

DC Bhola vraagt aan  een ieder om waar nodig elkaar te helpen en extra geduld te betrachten. “Tegen de natuur valt er niet te vechten. De autoriteiten zijn met man en macht bezig om al het mogelijke te doen.” Ten slotte zegt de burgervader dat de gemeenschap mag rekenen op alle mogelijke steun vanuit de overheid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe Ophaal van lozingen vordert