woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
5
(2)

Middenbermen openbare wegen krijgen ander aanzien

lees ook ...

President Santokhi plant fruit en groenten op zijn verjaarda...

President Chandrikpersad Santokhi, heeft op zijn geboortedag, in samenwerking met de ministeries van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM), en groenten en fruit ...

Om de openbare wegen in het land aan te passen aan de gegeven situaties is het ministerie van Openbare Werken (OW) onlangs een pilotproject gestart aan de mr. Jagernath Lachmonstraat ter hoogte van het ministerie. Er is reeds een aanvang gemaakt met het afscheren van de middenbermen om meer verkeersveiligheid te garanderen.

Het ministerie merkt op dat bomen op de middenbermen van diverse wegen ondertussen heel groot zijn geworden. Dit zorgt voor onoverzichtelijkheid in het verkeer. In bepaalde gevallen raken bomen de elektriciteitsmasten en is er beschadiging van het wegdek door de wortels.

Na de werkzaamheden nabij het ministerie zullen ook andere delen van de Jagernath Lachmonstraat aangepakt worden. Verder zullen ook de Coesewijne- en de Willem Campagnestraat worden meegenomen in het pilotproject. Indien dit project succesvol verloopt, zal worden overgegaan tot landelijke uitvoering van deze werkzaamheden.

Op de weggebruikers wordt een beroep gedaan geduld te betrachten en mee te werken door de aanwijzingen tijdens de werkzaamheden strikt op te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMiddenbermen openbare wegen krijgen ander aanzien