zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

De jeugd van Redidoti heeft sportmateriaal nodig

lees ook ...

Minister Sewdien bezoekt Uitkijkpolder

Gistermiddag heeft de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Ing. P. Sewdien een bezoek gebracht aan de Uitkijkpolder in het district Saramacca. De districtscommissaris van Saramacca, mevr...

De jeugd van Redi Doti en omgeving heeft steun nodig voor sportattributen. Sportcommissaris Orlando Sabajo wil met name voor de jeugd, doelgerichte ontspannings- en talent ontwikkelings-projecten. De steun van buiten is daarbij welkom.

Sabajo heeft op maandag 22 mei 2023 zijn visie gepresenteerd aan Vice-President Ronnie Brunswijk, tijdens een ontmoeting met minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) en de beleidsmakers bij het directoraat Sportzaken.

Sabajo organiseert speciale avonden om met de lokale gemeenschap te praten over het belang van sport. Hij bemoedigt daarbij de jongeren om gezondheidszorg en onderwijs serieus te nemen. De sportcommissaris heeft vaak uit eigen zak activiteiten georganiseerd.

VP Brunswijk toonde zich blij met de aanpak van het sportgebeuren in Redi Doti. Hij moedigde het ministerie van ROS aan om de sportcommissarissen landelijk te blijven stimuleren in het goede werk dat ze in hun regio doen.

Sabajo heeft sportattributen uit handen van Marianne de Jong van Stichting Amigoal ontvangen. Amigoal is een samenwerking aangegaan met het directoraat Sportzaken om de sport in alle districten te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe jeugd van Redidoti heeft sportmateriaal nodig