zondag 5 december 2021
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

De jeugd van Commewijne is gevaccineerd

lees ook ...

Nog geen 50% Surinaamse samenleving volledig gevaccineerd

Het aantal volledig gevaccineerde personen is lager dan 50 procent. Dit blijkt uit beschikbare data. Tot en met 3 december waren er 478.967 prikken (42,9%) gezet op een populatie van ruim 600.000 pers...

De jeugd van het district Commewijne is gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Op zaterdag 09 oktober 2021was het zover op het terrein van Krama’s Place, in het ressort Tamanredjo waar de vaccinatiecampagne gehouden werd. Het betrof de tweede vaccinatie-activiteit op voornoemde locatie. Vóór 12.00 uur ’s middags hadden al meer dan 200 jongeren zich aangemeld. Uiteindelijk zijn er 487 kinderen gevaccineerd.

Via diverse socialmedia kanalen was de oproep gedaan aan een ieder vanaf 12 jaar om zich te laten inenten met het Pfizer-vaccin. Hakiem Lalmahomed, initiatiefnemer tevens coördinator van de vaccinatiecampagne, acht het van belang dat jongeren zich laten vaccineren om zodoende beschermd te zijn tegen het COVID-19-virus. Vanwege de maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen heeft het onderwijssysteem veel stremming ondervonden. De scholen in Commewijne zullen door de massale vaccinatie onder de kinderen, gevrijwaard blijven van covid-19 gerelateerde problemen.

De initiatiefnemer heeft de volledige ondersteuning gehad van de parlementariërs Roy Mohan en Soerjani Mingoen-Karijomenawi, ressortraadsleden van Commewijne, Vereniging Jongeren Commewijne en VHP-jongeren Commewijne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe jeugd van Commewijne is gevaccineerd