zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

De groene strook van Lelydorp wordt opgeknapt

lees ook ...

Pikin Saron krijgt leidingwater met de halve regering erbij

Het inheemse dorp Pikin Saron beschikt eindelijk over veilig en gezond drinkwater. Op dinsdag 19 september 2023, werd de water zuiveringsinstallatie in gebruik genomen. Dit heugelijk gebeuren werd bij...

Directeur Inder Gangabisoensingh van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft op woensdag 09 augustus 2023 een werkbezoek gebracht aan de dependance van het ministerie van Openbare Werken in het district Wanica, waarbij de verfraaiings werkzaamheden aan de groene strook in het ressort Lelydorp werden besproken.

Er zijn ook werkafspraken gemaakt met betrekking tot onderhoud en ontwikkelen van nieuwe projecten van het district Wanica. De OGA-directeur, een adviseur van de minister van Openbare Werken, vertegenwoordigers van Openbaar Groen, coördinator Civiel Technische Werken (CTW) en overige personeelsleden kregen een rondleiding op de groene strook van het districtshoofd Prewien Lakhi.

Enkele werkzaamheden die verricht zullen worden zijn onder andere het dagelijks onderhouden en ophalen van vuil, regulier maaien van de grasmat, beplanten van de strook in model en het aanleggen van een parkeerplaats.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe groene strook van Lelydorp wordt opgeknapt