vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers door opleiding bij SPWE

lees ook ...

Schoon en veilig drinkwater binnen handbereik voor inwoners ...

Het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) heeft op Wereldwaterdag, 22 maart, de start van een belangrijk project in Cornelis Kondre, Boven-Coppename, Sipaliwini, aangekondigd: de bouw van een ni...

De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE) stimuleert ondernemerschap onder de beroepsbevolking, maar zij stimuleert ook inzetbaarheid van werknemers binnen bedrijven met de bedoeling dat ze door bijscholing bij de tijd blijven en beter inzetbaar zijn.

In verband hiermee heeft de SPWE twaalf personeelsleden van het Algemeen Pensioenfonds (APF) in de periode van 31 maart tot 3 mei 2022 getraind in ‘Klantvriendelijkheid’ en ‘Effectief communiceren’. Met de opgedane kennis zijn de werknemers van het fonds nu beter in staat om de verwachtingen van de klant te herkennen en daarop in te spelen.

De bedoeling is dat klanten het enthousiasme dat medewerkers dienen uit te stralen, moeten ervaren. Klantvriendelijkheid zal in het vervolg vanuit het perspectief van de klant benaderd en ingevuld worden bij het APF. De 12 medewerkers mochten als bewijs van voldoening elk een certificaat in ontvangst nemen uit handen van de directeur van de SPWE.

De SPWE is een werkarm van het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken en is in het leven geroepen om een bijdrage te leveren aan het scheppen van werkgelegenheid voor personen die ondernemingsgeest hebben. Middels trainingen en begeleiding wordt die ontwikkeld om als zelfstandigen de kost te kunnen verdienen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDuurzame inzetbaarheid van werknemers door opleiding bij SPWE