zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

De eerste renovaties van NIS

lees ook ...

Leerlingen vullen vrije lesuren in met alcohol en drugsgebru...

De Majoors van Politie van het ressort Uitvlugt, R. Tevreden en R. Nibte, beiden buurtmanagers, kregen in de ochtend van maandag 23 januari een melding dat er een concentratie van leerlingen van de om...

Joël ‘Bordo’ Martinus  heeft de eerste renovaties van het National Indoor Stadion gepresenteerd. De jarige Martinus is duidelijk geraakt bij het zingen tijdens de felicitaties. Ook Abop is  op dezelfde dag jarig. Reden genoeg voor felicitaties aan de nieuwe directeur van NIS en de ABOP-voorzitter en Vice-President Ronnie Brunswijk.

De directeur heeft de Abop-voorzitter een rondleiding gegeven in de gerenoveerde ruimten. Nu zijn de kantoren van de directeur, onderdirecteur en overig personeel  goed verlicht. De werkruimte van de directeur ziet er luxueus  uit. Het vorige directeurskantoor  was volgens de heer Martinus te klein en niet representatief om gasten te ontvangen. Het personeel heeft nu een waardige plek om het werk te doen.

Desgevraagd deelt de directeur mee dat de totale kosten voor dit deel van de  renovatie SRD.600.00,- bedraagt. Hieronder valt ook de aanschaf van laptops en computers, alsook  inrichting. Het geld is voorgeschoten door het bedrijf Lucky George.

Martinus geeft aan dat het hele gebouw binnen en buiten aan renovatie toe is. Het is niet alleen door covid-19 niet te gebruiken. De directeur en zijn team zijn nog bezig met de begroting. Brunswijk kijkt uit hiernaar.  Hij zegt dat het NIS behouden moet worden, omdat het een belangrijk gebouw is voor de gemeenschap. Volgens hem hebben  de directeur en zijn team goed werk  geleverd.

De  directeur heeft plannen. Hij wil een borstbeeld van Anthony Nesty neerzetten en hem eren met een zwembad op deze plek.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe eerste renovaties van NIS