vrijdag 31 maart 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

De Dolfijn wil weer schitteren in de top

lees ook ...

Ramdin: We’re going to talk to Guyana about the Tigris...

Albert Ramdin, Minister of Foreign Affairs, International Commerce, and International Cooperation, claims that a border investigation has been started with relation to the Tigri area and that discussi...

Zwemvereniging de Dolfijn heeft trainingssessies gehouden voor zijn leden in het weekend. “Als de Surinaamse Zwembond om welke reden dan ook geen wedstrijden organiseert in december, denk ik dat De Dolfijn moet overwegen om met een interne competitie aan de slag te gaan”, zegt Gerard Benschop, commissaris van de zwemsectie van De Dolfijn. Zijn organisatie wil niet langer blijven aankijken tegen de stagnatie en doet nu alles, om de leden in beweging te houden.

Meetmomenten zijn nodig om na te gaan als zwemmers vooruit zijn gegaan. Alle jongeren zijn in de gelegenheid gesteld om zich te onderwerpen aan een trainingscyclus. “Er zijn geen beperkingen, eenieder mag deelnemen aan de testwedstrijden. De testwedstrijden zijn een stimulans, want als je geen arbeid verricht, zal je het resultaat ook niet zien. We houden niet op de sport naar hogere hoogten te brengen door  De Dolfijn-familie aan boord te krijgen.”

Eén der doelen De Dolfijn is om haar zwemmers zich te laten kwalificeren voor de Carifta Games. “Wij maken ons sterk met onze zwemmers om binnen vier jaar weer in de top te zitten van de Caribische regio. Onze gedachten gaan uit naar een gouden medaille. De Dolfijn wil de oude positie van dominantie op het toernooi terug”, verzekerd Benschop. Aan de testwedstrijden, die  drie maanden duren, deden zestig zwemmers mee in het weekend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe Dolfijn wil weer schitteren in de top