dinsdag 27 september 2022
29.4 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

De Centrale markt en de Vreedzaam markt zijn weer open

lees ook ...

Rodabaan gemaaid door Buurtbewoners Zorg en Hoop

Buurtbewoners van Zorg en Hoop hebben op zaterdag 17 september vanaf de ochtenduren tot in de late middag maaiwerkzaamheden verricht op het speel- en voetbalveld nabij de Rodabaan.  Buurtmanager Ch...

De Centrale Markt en Vreedzaam Markt, waar ongeveer tweeduizend markventers hun brood verdienen, waren langer dan twee weken gesloten omdat er maatregelen genomen moesten worden voor een veilige koop en verkoop situatie. Deze markten zijn vanaf vandaag weer open voor publiek.  Tjjdens de sluiting zijn er voorzieningen getroffen om zo veilig mogelijk de markt te kunnen bezoeken.

Bij de ingangen van de Centrale Markt zijn er ter voorkoming van de verspreiding van het corona virus  wasbakken met zeep geplaatst. Er zijn nu aparte ingangen en uitgangen voor het binnenkomen en verlaten van de markt. Er zullen bij de ingangen bestuursopzichters zijn die de temperatuur van de consumenten en de marktventers zullen opmeten. Ook bij de Vreedzaammarkt zijn er voorzieningen getroffen om veilig een bezoek aan de markt te kunnen brengen. .

De marktventers mochten tijdens de sluiting van de markten de afgelopen twee weken, hun koopwaar buiten de markt ten verkoop aan bieden. Deze situatie was niet ideal voor hen, omdat zij extra vroeg moesten opstaan voor een plekje. Ook stonden zij in regen en felle zon, waardoor de afgelopen twee weken heel zwaar waren voor de verkopers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe Centrale markt en de Vreedzaam markt zijn weer open