zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

De ambassadeur van de VS bezoekt DNA voorzitter Bee

lees ook ...

Korps Militaire Politie heeft nieuwe leiding

Het Korps Militaire Politie (MP) heeft een nieuwe leiding. Majoor Roy Samuels heeft bij het Korps Militaire Politie (MP) de leiding overgenomen. Hij volgt overste Petrus Wasimin op als commandant bij ...

De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika (VSA), Z.E. Robert Faucher, bracht op woensdag 08 maart jongsleden een kennismakings-bezoek aan DNA-voorzitter Marinus Bee.

De VSA en Suriname werken aan het bevorderen van  economische welvaart voor beide landen, het verdiepen van de handelsbetrekkingen en het bevorderen van respect voor democratie en, mensenrechten in de regio. De diplomatieke banden van de VS en Suriname bestaan al vanaf 1976.

Tijdens de meeting werd er gesproken over de opkomende economie van Suriname die nieuwe mogelijkheden creëert voor Amerikaanse export en investeringen.

De VS blijft één van de belangrijkste handelspartners van Suriname. Kansen voor Amerikaanse exporteurs, en dienstverlenende bedrijven zullen naar verwachting het komende decennium blijven groeien, met een verhoogde activiteit in de mijnbouw- en oliesector door Amerikaanse bedrijven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe ambassadeur van de VS bezoekt DNA voorzitter Bee