donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
0
(0)

De ambassadeur van de VS bezoekt DNA voorzitter Bee

lees ook ...

Atompai ruilt zijn politie uniform voor de groene partij

Poetini Atompai, heeft gekozen voor de politiek en geeft daarom zijn positie bij de politie op. Hij draagt de overtuiging dat hij via de politiek meer kan betekenen voor de politiebond. Zijn handeling...

De ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika (VSA), Z.E. Robert Faucher, bracht op woensdag 08 maart jongsleden een kennismakings-bezoek aan DNA-voorzitter Marinus Bee.

De VSA en Suriname werken aan het bevorderen van  economische welvaart voor beide landen, het verdiepen van de handelsbetrekkingen en het bevorderen van respect voor democratie en, mensenrechten in de regio. De diplomatieke banden van de VS en Suriname bestaan al vanaf 1976.

Tijdens de meeting werd er gesproken over de opkomende economie van Suriname die nieuwe mogelijkheden creëert voor Amerikaanse export en investeringen.

De VS blijft één van de belangrijkste handelspartners van Suriname. Kansen voor Amerikaanse exporteurs, en dienstverlenende bedrijven zullen naar verwachting het komende decennium blijven groeien, met een verhoogde activiteit in de mijnbouw- en oliesector door Amerikaanse bedrijven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe ambassadeur van de VS bezoekt DNA voorzitter Bee