maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
5
(2)

De 25-jarige RPBG schenkt 25 maanden internet aan Rebecca Scheltz

lees ook ...

Meer klantgerichtheid en klantvriendelijkheid voor bestaansr...

Klantvriendelijkheid is niet overal te vinden in ons land. Klantgerichtheid is ook niet vanzelfsprekend bij dienstverlenende bedrijven zoals banken. Als land moet Suriname een inhaalslag maken op dit ...

Rosheuvel & Partners Business Group (RPBG) bestaat al 25 jaar. Er is een jaarkalender samengesteld om terug te geven aan de gemeenschap. Het bedrijf  heeft donderdag jl. 25 maanden internetaansluiting en faciliteiten geschonken aan het  Rebecca Scheltz-meisjesinternaat. Dit is de eerste activiteit, die is uitgevoerd in verband met hun jaardag.

Rosheuvel en Partners Business group is een IT- bedrijf. Zij bieden  ook internet-aansluitingen aan. Moïra Rosheuvel is Chief operating Officer bij RPBG. De huidige Covid-19-pandemie is  volgens haar rede genoeg  om  kinderen toegang te geven tot het internet.  Voor werk en school zijn ze genoodzaakt hiervan gebruik te maken. Het bedrijf is daarom overtuigd, dat het met de geste duurzaam heeft bijgedragen  aan de ontwikkeling van de meisjes. De donatie is ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bedrijf.

Rebecca Scheltz is een meisjesinternaat van de EBGS aan de Kalkbranderijstraat. Deze instelling biedt onderdak aan 42 meisjes. Het grootste deel  komt uit het binnenland. Lygia-Creton-Milan heeft de leiding en zegt dat ze meisjes hebben, die op de middelbareschool zitten. De oude internetverbinding van het tehuis  werkte niet optimaal. Voor Zoom meetings moesten de meisjes vaak naar een cybercafe. Nu hoopt zij dat het probleem is opgelost, omdat de omgeving niet makkelijk is. De instelling heeft nu een besparing door de gratis internetfaciliteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDe 25-jarige RPBG schenkt 25 maanden internet aan Rebecca Scheltz