vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Dc Saramacca deelt plannen met ROS-personeel Jarikaba

lees ook ...

Meer klantgerichtheid en klantvriendelijkheid voor bestaansr...

Klantvriendelijkheid is niet overal te vinden in ons land. Klantgerichtheid is ook niet vanzelfsprekend bij dienstverlenende bedrijven zoals banken. Als land moet Suriname een inhaalslag maken op dit ...

De districtscommissaris van Saramacca, Sherin Bansi-Durga, heeft vergaderd met het personeel van het commissariaat in het ressort Jarikaba. Sinds haar aanstelling vanaf augustus 2020 kon dit niet plaatsvinden vanwege de Covid-pandemie en de restricties.

In haar speech gaf zij aan dat dit haar eerste kennismaking is met alle personeelsleden van het ressort op één plaats. Op de vergadering heeft de districtscommissaris nogmaals het beleid voorgehouden aan het personeel en vooral de nieuwe aanpak en werkwijze.

“U bent in dienst van de overheid en als ambtenaar hebt u tot taak om de samenleving te dienen en niet omgekeerd. Dit geldt vanaf de schoonmaaksters tot de districtssecretarissen. Wij zijn al begonnen 7 even stap voor stap af te bouwen,” gaf ze aan.

De dc heeft het personeel ook alle plannen in uitvoering en toekomstige plannen voorgehouden en het personeel de maximale ondersteuning gevraagd om het district samen met haar en de burgers te ontwikkelen tot een welvarend district. In het district heeft het commissariaat (ministerie van ROS) alleen 1020 ambtenaren in dienst die werkzaam zijn in de 6 ressorten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDc Saramacca deelt plannen met ROS-personeel Jarikaba