zaterdag 9 december 2023
27.1 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

Dc Saramacca deelt plannen met ROS-personeel Jarikaba

lees ook ...

PL wil meer dan tien zetels

Pertjajah Luhur (PL) hoopt met de wijziging van het kiesstelsel meer dan 10 zetels te behalen tijdens de verkiezingen van 25 mei 2025, omdat deze ontwikkeling volgens de voorzitter gunstig is voor de ...

De districtscommissaris van Saramacca, Sherin Bansi-Durga, heeft vergaderd met het personeel van het commissariaat in het ressort Jarikaba. Sinds haar aanstelling vanaf augustus 2020 kon dit niet plaatsvinden vanwege de Covid-pandemie en de restricties.

In haar speech gaf zij aan dat dit haar eerste kennismaking is met alle personeelsleden van het ressort op één plaats. Op de vergadering heeft de districtscommissaris nogmaals het beleid voorgehouden aan het personeel en vooral de nieuwe aanpak en werkwijze.

“U bent in dienst van de overheid en als ambtenaar hebt u tot taak om de samenleving te dienen en niet omgekeerd. Dit geldt vanaf de schoonmaaksters tot de districtssecretarissen. Wij zijn al begonnen 7 even stap voor stap af te bouwen,” gaf ze aan.

De dc heeft het personeel ook alle plannen in uitvoering en toekomstige plannen voorgehouden en het personeel de maximale ondersteuning gevraagd om het district samen met haar en de burgers te ontwikkelen tot een welvarend district. In het district heeft het commissariaat (ministerie van ROS) alleen 1020 ambtenaren in dienst die werkzaam zijn in de 6 ressorten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDc Saramacca deelt plannen met ROS-personeel Jarikaba