dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

DC Para stelt onderzoek in naar enkele recreatieoorden

lees ook ...

Santokhi prioritizes sustainable energy for Caricom

The CARICOM nations should keep maximizing their potential renewable energy sources and raise the proportion of renewable energy in their energy mix. On the first day of the three-day Regional & S...

Enkele recreatieoorden in het district Para waren de afgelopen weekenden open voor het publiek. Volgens de huidige COVID-19 maatregelen is dit verboden. Districtscommissaris Marlene Joden van Para geeft aan een onderzoek in te stellen naar deze oorden.

Joden was niet op de hoogte van open recreatieoorden in het weekend. Indien er na gesprekken en observaties blijkt dat de oorden inderdaad open zijn/ waren voor het publiek dan zijn de eigenaren in overtreding. Joden wil niet aangeven welke sancties er getroffen kunnen worden tegen de eigenaren die overtreden.

De dc begrijpt wel dat wij in een moeilijke periode zitten, waarbij de eigenaren van de recreatieoorden en overige medewerkers geen inkomen hebben. Naar aanleiding hiervan geeft zij aan bij de overheid te zullen pleiten om de recreatieoorden open te stellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Para stelt onderzoek in naar enkele recreatieoorden