zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

DC Mendelzoon krijgt donatie voor GLO Lebidoti

lees ook ...

Verdachte Most Wanted lijst opgepakt

Romieram Khan (42) alias 'Romie', die op de most wanted lijst van de politie voorkwam, is op zaterdag 09 juli door de politie van regio West na bekomen en uitgewerkte informatie aangehouden. Romier...

OS Lebidoti in het bestuursressort Sarakreek, heeft schoolmeubilair ontvangen. De lagere school diende de aanvraag voor meubilair in bij het commissariaat van Brokopondo. Het lukte districtscommissaris Ludwig Mendelzoon om donaties los te krijgen van bevriende instanties voor de noodlijdende school.

De toezeggingen waren reeds 4 maanden geleden gedaan. Maar, vanwege een gebrek aan transportmiddelen, kon de schenking niet eerder plaatsvinden. Behalve  Lebidoti en Bakoe is in de rest van het district de behoefte aan schoolbenodigdheden ook groot.

De scholen in het binnenland van Suriname waarvan veel van het meubilair nodig aan vervanging toe was hebben ook nog eens schade geleden door het vele hemelwater. De burgervader zegt alles in het werk te zullen stellen om met het oog op het nieuwe schooljaar, de verschillende scholen in het district te voorzien van schoolspullen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Mendelzoon krijgt donatie voor GLO Lebidoti