dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
3.7
(3)

DC Joden treedt streng op tegen transporteurs zwaar materieel

lees ook ...

Dienst Dermatologie wordt versterkt door het Ministerie

De dienst Dermatologie kreeg op Wereld Aidsdag, 01 december jongstleden, minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en directeur Rakesh Gajadhar Sukul op werkbezoek. De dienst Dermatologie is verantwo...

Ondanks de districtscommissaris  van Para de rijweg  naar Carolina heeft afgesloten voor vrachtverkeer boven vier ton, rijdt er toch zwaar materieel over de weg. De slechte staat van de weg maakt dat bewoners van omliggende dorpen geïsoleerd raken. DC Marlene Joden heeft maandag een spoedmeeting gehad met belanghebbenden om maatregelen te treffen tegen overtreders.

De politie, de bestuursdienst en de kapiteins van Redi Doti, Cassipora en Kumbasi/Pierre Kondre, hebben dc Joden gevraagd, strengere maatregelen te treffen tegen zwaar verkeer op de rijweg naar Carolina. Er is overeenstemming bereikt om concessiehouders in een spoedcontact aan te zeggen alle hout- en andere zware transporten voorlopig stop te zetten en afspraken te maken. Houttransporteurs hebben tot en met woensdag 16 juni de gelegenheid om hun productie en machines af te voeren uit het gebied.

Volgens DC Joden moet de weg in goede staat blijven voor de bewoners van de dorpen in het gebied. Vanaf de Carolinabrug over de Surinamerivier, rijrichting Mapane, zal in een gezamenlijke actie op strategische posten, opgetreden worden tegen alle overtreders. Bewoners van de dorpsgemeenschappen houden oog op overtreders en geven continu hun bevindingen door aan de politie en de andere diensten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Joden treedt streng op tegen transporteurs zwaar materieel