woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

DC Javinde bezoekt directeur AMTO, Hendrik Pinas

lees ook ...

Vakantiegeld uitbetaald in juli: ambtenaren krijgen dubbel s...

De maand juli is traditioneel de zwaarste maand qua uitgaven voor de overheid, maar vormt tegelijkertijd een feestelijke periode voor ambtenaren en gelijkgestelden. Naast hun reguliere salaris ontvang...

Vanmorgen 20 juli, heeft Districtscommissaris Fulgence Javinde van Paramaribo Zuidwest een kennismakingsbezoek gebracht aan waarnemend directeur Hendrik Pinas van de Avond middelbare Technische opleidingen (AMTO). De directeur was verheugd met het bezoek van de burgervader en benadrukte het belang van samenwerking met het lokaal bestuur.

De directeur zette uiteen over hoe belangrijk deze opleiding is en de bijdrage hiervan aan de samenleving. Het AMTO richt zich namelijk op de werkende klasse, waarbij bedrijven hun medewerkers laten bijscholen en onder andere ook klein ondernemers in technische beroepen zich kunnen laten bijscholen. Het AMTO is zo belangrijk dat er in het kader van de decentralisatie gedachte, in enkele districten een dependance van de opleiding is opgezet.

DC Javinde zegde zijn volle ondersteuning toe aan de waarnemend directeur en zei uit te zien naar een eventuele samenwerking.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Javinde bezoekt directeur AMTO, Hendrik Pinas