zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Dc Gobardhan overlegt met marktventers over renovatie van Hal 1 in Nickerie

lees ook ...

Politie belooft strenger optreden tegen overtreders bosprodu...

De politie kondigt aan strenger op te treden tegen vrachtvervoerders die zich niet houden aan de regelgeving voor het vervoer van bosproducten, zoals vastgelegd in de beschikking "Vervoer Bosproducten...

Districtscommissaris (dc) Senrita Gobardhan heeft woensdag, vergezeld door marktmeester Rawish Ramadhin en zijn team, gesprekken gevoerd met de marktventers van Hal 1 van de Openbare Markt Nickerie. De focus lag op de renovatie of herbouw van deze hal, die al meer dan 50 jaar bestaat en algemeen bekend staat als de “oud markt”.

Tijdens de bijeenkomst kregen de marktventers de gelegenheid om hun mening en ideeën te delen met de dc met betrekking tot de renovatie. De venters waren verheugd over de mogelijkheid om hun stem te laten horen en kijken uit naar de vernieuwde hal.

“Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, wij staan open voor het voorstel en kijken met veel hoop naar de toekomst”, aldus enkele van de venters. Hal 1 verkeert momenteel in een zeer slechte staat. Er wordt serieus overwogen of renovatie de beste optie is of dat er een compleet nieuwe hal moet worden gebouwd op dezelfde locatie. Deze gesprekken vormen een cruciale stap in het proces van besluitvorming en planning voor de toekomst van de markt en haar handelaren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDc Gobardhan overlegt met marktventers over renovatie van Hal 1 in Nickerie