zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

DC en Politiecommandant orienteren zich bij kapotte wegen Saramacca

lees ook ...

Ministers benadrukken belang van gezonde leefstijl op Wereld...

Ter gelegenheid van World Health Day op zondag 7 april 2024, organiseerde het ministerie van Volksgezondheid samen met diverse partners een gezondheidsdag, dit jaar onder het thema "My Health, My Righ...

Een aantal geasfalteerde wegen in het district Saramacca hebben grote verzakkingen die zich in de volle breedte uitstrekken over het wegdek. Deze situatie vormt een enorm gevaar voor de weggebruikers en schade aan hun voertuigen.

De verzakkingen zijn het gevolg van de grote en zware zandtrucks die over de wegen rijden en het geheel ondermijnen. Vooral in de regentijd vormt dit een groot gevaar voor andere weggebruikers.

Nadat er veel klachten  hierover bij de bestuursdienst binnen-kwamen, heeft de districtscommissaris, mevr. Sherin Bansi-Durga deze zaak besproken met de Gewestelijke Politie Commandant van Saramacca de heer Ch. Mohan.

Vandaag hebben de DC en GPC van Saramacca zich plaatselijk georiënteerd om de ontstane situatie te bezichtigen en om nogmaals de mogelijke maatregelen voor te stellen aan het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC en Politiecommandant orienteren zich bij kapotte wegen Saramacca