zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

DC en Politiecommandant orienteren zich bij kapotte wegen Saramacca

lees ook ...

Legislation to encourage entrepreneurship is being developed...

The "Suriname Competitiveness and Sector Diversification (SCSD) project" has been awarded a loan by the World Bank to the Ministry of Economic Affairs, Entrepreneurship, and Technological Innovation (...

Een aantal geasfalteerde wegen in het district Saramacca hebben grote verzakkingen die zich in de volle breedte uitstrekken over het wegdek. Deze situatie vormt een enorm gevaar voor de weggebruikers en schade aan hun voertuigen.

De verzakkingen zijn het gevolg van de grote en zware zandtrucks die over de wegen rijden en het geheel ondermijnen. Vooral in de regentijd vormt dit een groot gevaar voor andere weggebruikers.

Nadat er veel klachten  hierover bij de bestuursdienst binnen-kwamen, heeft de districtscommissaris, mevr. Sherin Bansi-Durga deze zaak besproken met de Gewestelijke Politie Commandant van Saramacca de heer Ch. Mohan.

Vandaag hebben de DC en GPC van Saramacca zich plaatselijk georiënteerd om de ontstane situatie te bezichtigen en om nogmaals de mogelijke maatregelen voor te stellen aan het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC en Politiecommandant orienteren zich bij kapotte wegen Saramacca