maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

DC Bhola is tevreden met uitspraak rechter

lees ook ...

Inheemse dorpsbewoners in Para krijgen officiële toegang tot...

De bewoners van inheemse dorpen in Para hebben formeel groen licht om aan goudwinning te doen in het concessiegebied van het staatsbedrijf Grassalco te Maripaston. Deze concessie beslaat het leefgebie...

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost is tevreden met het rechterlijke vonnis in de zaak waarbij een groot geldbedrag werd gestolen op het kantoor. Hij stelt tegenover het BIC van het districtscommissariaat: “Het recht heeft gezegevierd. Een periode van ongegronde verwijten komt hiermee aan het eind.”

“Met het vonnis is er duidelijkheid gekomen in de zaak. De rechter heeft vonnis gewezen en zij die zich schuldig hebben gemaakt aan een lafhartige diefstal van staatsmiddelen, zullen voor de consequenties van hun handelingen moeten instaan”, zegt de burgervader. Het is volgens hem duidelijk wie de daders zijn. “Alle andere beweringen zijn ver van de waarheid en kunnen niet gestaafd worden. Alle verwijten en ongegronde suggesties mogen in de prullenmand. We sluiten hiermee een donkere periode af.”

In de afgelopen tijd heeft er een algehele doorlichting plaatsgevonden op het districtscommissariaat. Speciale aandacht ging daarbij naar de afdeling Districts Financiën en Planning (DFP). Er zijn veranderingen aangebracht om het functioneren van het commissariaat verder te optimaliseren en te verbeteren. Efficiënte dienstverlening en de duurzame groei van Paramaribo staan centraal. Dit gebeurt in samenwerking met het ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport en de overige actoren.

De burgervader roept op tot eenheid en samenwerking met als gedeelde doel de ontwikkeling van Suriname. “Laten wij ons inzetten om gezamenlijk de crises te overbruggen en meer dan ooit elkaar helpen. Laten wij vooral blijven bidden en gezamenlijk Mama Sranan weer opbouwen”, aldus districtscommissaris Bhola.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Bhola is tevreden met uitspraak rechter