zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
1
(1)

DC Bansi vraagt bij ingebruikname electriciteit, naar toiletten

lees ook ...

Corruptie systeem bij grote bouwwerken

Sharvin Bahadoer, CEO van SICE en onkundig op het gebied van bouw heeft ontwerp van de Nickerie markt gemaakt en gaat de directievoering doen? Smart and Inovative Consultancy Engineering SICE is een b...

Tijdens de plechtigheden in verband met de ingebruikname van het elektriciteitsnet op het Crematie-oord Uitkijk, heeft de districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi-Durga gebruik gemaakt van de gelegenheid om de regering erop te wijzen dat bij de ontwikkeling het de kleine dingen zijn, die het verschil uitmaken.

Ze zei: “Wij gaan geen toerisme kunnen ontwikkelen, of alleen praten over de miljarden die wij met toerisme kunnen verdienen, als wij niet gaan voldoen aan de elementaire zaken verbonden aan toerisme zoals bijvoorbeeld het plaatsen van goed onderhouden openbare toiletten op de weg Paramaribo-Zanderij visa-versa en op de weg naar Atjoni en Oost-West verbinding visa-versa.

Zowel de buiten- als binnenlandse toeristen kijken daarnaar uit bij een bezoek. Saramacca heeft op het stuk van toerisme ook veel te bieden. Binnenlandse toerisme. Vooral in deze moeilijke tijd voor de burgers. In het weekend komen veel burgers uit stad en district bij de Uitkijkbrug om langs het water te relaxen. Maar er is geen openbaar toilet aanwezig voor de kinderen, vrouwen en seniore burgers.

Ook gaf zei aan dat er bij het commissariaat niet alleen genoeg mensen zijn die de toiletten kunnen bouwen, maar ook personeel die het geheel dagelijks kan onderhouden. “Wat ik niet heb is geld om de materialen te kopen voor een heren en damestoilet, dus ik kijk weer de Vice-President en de President”, aldus de Districtscommissaris.

Tot slot feliciteerde zij alle belanghebbenden en bedankte regering Santokhi voor het plaatsen van electriciteit op het het crematieoord.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Bansi vraagt bij ingebruikname electriciteit, naar toiletten