dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
1
(1)

DC Bansi vraagt bij ingebruikname electriciteit, naar toiletten

lees ook ...

The IMF will decide on Monday whether to draw the third tran...

The third tranche will be awarded to Suriname based on a decision made by the International Monetary Fund (IMF) board on Monday. Technical agreement was achieved last month. When asked about the next ...

Tijdens de plechtigheden in verband met de ingebruikname van het elektriciteitsnet op het Crematie-oord Uitkijk, heeft de districtscommissaris van Saramacca, mevr. Sherin Bansi-Durga gebruik gemaakt van de gelegenheid om de regering erop te wijzen dat bij de ontwikkeling het de kleine dingen zijn, die het verschil uitmaken.

Ze zei: “Wij gaan geen toerisme kunnen ontwikkelen, of alleen praten over de miljarden die wij met toerisme kunnen verdienen, als wij niet gaan voldoen aan de elementaire zaken verbonden aan toerisme zoals bijvoorbeeld het plaatsen van goed onderhouden openbare toiletten op de weg Paramaribo-Zanderij visa-versa en op de weg naar Atjoni en Oost-West verbinding visa-versa.

Zowel de buiten- als binnenlandse toeristen kijken daarnaar uit bij een bezoek. Saramacca heeft op het stuk van toerisme ook veel te bieden. Binnenlandse toerisme. Vooral in deze moeilijke tijd voor de burgers. In het weekend komen veel burgers uit stad en district bij de Uitkijkbrug om langs het water te relaxen. Maar er is geen openbaar toilet aanwezig voor de kinderen, vrouwen en seniore burgers.

Ook gaf zei aan dat er bij het commissariaat niet alleen genoeg mensen zijn die de toiletten kunnen bouwen, maar ook personeel die het geheel dagelijks kan onderhouden. “Wat ik niet heb is geld om de materialen te kopen voor een heren en damestoilet, dus ik kijk weer de Vice-President en de President”, aldus de Districtscommissaris.

Tot slot feliciteerde zij alle belanghebbenden en bedankte regering Santokhi voor het plaatsen van electriciteit op het het crematieoord.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDC Bansi vraagt bij ingebruikname electriciteit, naar toiletten