donderdag 8 december 2022
29.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
5
(1)

David Neres mag van Ajax voor 15 miljoen Euro vertrekken.

lees ook ...

Bere furu dromen Santokhi zijn Surinaamse nachtmerrie

Santokhi verkoopt bere-furu dromen aan het Surinaamse volk. Dit zijn dromen die ontstaan als je teveel gegeten hebt en zijn geen heldere of voorspellende dromen. Ook hebben ze niets te maken met een n...

 

Shakhtar Donetsk uit Oekranie heeft serieuze interesse in de Braziliaanse international .

Neres mocht het afgelopen seizoen reeds vertrekken , maar opdat moment kon of wilde geen enkele club voldoen aan de eisen van beide partijen. Nu heeft Shakhtar reeds een bod uitgebracht op Neres, wel een berdag lager dan de 15 miljoen Euro die Ajax vastgesteld heeft.

Door de komst van Anthony, Berghuis en mogelijk ook nog de komst van Steven Bergwijn is er geen basisplaats gegarandeerd voor Neres.  Ajax verwacht dat de ploeg uit Oekranie de komende dagen terug zal komen en wel met het gevraagde  bedrag van 15 miljoen Euro David Neres staat zelfs niet onwillend tegen een vertrek naar Oekranie, wil hij opgeroepen worden door bondscoach Tite voor de selectie van Brazilie en een plaats bemachtigen in de eind selectie voor WK 2022 zal hij genoeg speelminuten  moeten maken .

Door het vertrek van Dentinho en Marlos bij Shakhtar  is de club opzoek naar geschikte vervangers voor deze braziliaanse speler en volgens de leiding van de club in Oekranie voldoet David Neres aan de eisen om de plaats van de vertrokken spelers in te vullen .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportDavid Neres mag van Ajax voor 15 miljoen Euro vertrekken.