dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
4
(1)

Datum ingang solidariteitsheffing verschoven

lees ook ...

Nieuw geslaagden krijgen E-Rijbewijs

Vanaf woensdag 24 februari 2021 start de afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname met de verstrekking van E-rijbewijs aan pas geslaagden. Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun ...

De DNA-vergadering van vandaag 29 december, waarin drie fiscale wetten zouden worden behandeld, is afgelast vanwege de covid-19 situatie in ons land. Een van de wijzigingsvoorstellen die in deze vergadering zou worden behandeld, is de invoering van de solidariteitsheffing in de inkomsten- en loonbelasting.

De solidariteitsheffing zou met de wijziging van deze wetten per 1 januari 2021 worden ingevoerd. Nu de vergadering van de DNA is afgelast, is de datum van 1 januari 2021 voor de invoering van de solidariteitsheffing niet meer haalbaar. De solidariteitsheffing zal op een andere datum worden ingevoerd die nog door de regering moet worden vastgesteld.

De regering laat weten de samenleving hier tijdig nader over te zullen informeren en de invoering van de solidariteitsheffing zo makkelijk mogelijk voor de bevolking zal laten verlopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDatum ingang solidariteitsheffing verschoven