woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

DA’91 ondersteunt minder draagkrachtigen

lees ook ...

Ook ABOP’ers hebben recht op een perceel

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk heeft de huidige regering in het afgelopen jaar meer dan 25.000 grondpapieren uitgereikt. Hij maakte duidelijk dat zijn partijgenoten, net als alle andere Surina...

De politieke partij DA’91 heeft het via zijn Jongeren- en Vrouwen Forum mogelijk gemaakt om een aantal van 175 schoolpakketten gereed te maken voor minder draagkrachtigen. De registratie heeft online plaatsgevonden. Men is vanaf vorige week druk bezig met het uitdelen van deze pakketten. Afgelopen woensdag zijn de laatste mensen gelukkig gemaakt met hun pakket.

Binnen Democratisch Alternatief ’91 wordt het project een steuntje in de rug aan behoeftigen genoemd. Dankzij sponsoren wist men de last van ouders op deze manier te verlichten. Scholieren van Apoera tot Moengo, en niveaus van kleuter tot VWO zijn voorzien van schoolbenodigdheden. Het DA’91 Jongeren- en Vrouwen Forum weet dat voor het nieuwe schooljaar, gezinnen met schoolgaande kinderen extra moeten uitgeven. Nieuwe schoolspullen en kleding moeten worden aangeschaft. Dit is voor veel ouders een grote uitdaging.

De partij vindt het van eminent belang om structureel te investeren in menselijk kapitaal. Kwaliteitsonderwijs, (vak)gerichte opleidingen en betere toegang tot gezondheidszorg zijn hierbij onmisbaar.

De beleidsvisie van de partij richt zich in de eerste plaats op het versterken van de zwakste schakels door armoedebestrijding. Daarbij is onder ander educatie van groot belang voor ontwikkeling. Dit schrijft de DA’91 Publiciteitsdienst.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDA'91 ondersteunt minder draagkrachtigen