dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
5
(2)

DA’91 Jongeren- en Vrouwen Forum ondersteunt 175 gezinnen met schoolpakketten

lees ook ...

Vliegerwedstrijd met vicepresident Brunswijk bij Sportzaken ...

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), heeft met succes een vliegerwedstrijd georganiseerd op zaterdag 23 september 2023. Dit kleurrijke evenement vond plaats op de historische koff...

Het Jongeren- en Vrouwen Forum van DA’91 heeft met succes 175 schoolpakketten samengesteld na een online registratie van ouders die hulp nodig hadden. Dankzij de genereuze bijdragen van vele donateurs konden de pakketten vorige week worden uitgedeeld, waarbij de laatste op woensdag werden verstrekt. De partij beschrijft deze actie als een welkome steun voor burgers die het nodig hebben.

Van Apoera tot Moengo en van kleuters tot aan vwo-leerlingen, scholieren zijn voorzien van de benodigde schoolmaterialen. Het forum meldt in een persbericht dat dankzij de vele sponsors de last voor vele ouders enigszins is verlicht, meldt de DA’91 Publiciteitsdienst.

Het Jongeren- en Vrouwen Forum van DA’91 benadrukt dat met het nieuwe schooljaar voor de deur, gezinnen met schoolgaande kinderen extra kosten maken voor de aanschaf van benodigdheden en kleding. Tegelijkertijd worstelen veel ouders om financieel rond te komen.

De partij onderstreept het belang van structurele investeringen in menselijk kapitaal, zoals hoogwaardig onderwijs, gerichte opleidingen en betere toegang tot gezondheidszorg. In hun beleidsvisie richt DA’91 zich met name op het versterken van de zwakkere schakels door middel van armoedebestrijding, waarin onderwijs een cruciale rol speelt voor ontwikkeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDA’91 Jongeren- en Vrouwen Forum ondersteunt 175 gezinnen met schoolpakketten