vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

DA Drogisterijen wil 2.000 zorgpakketten doneren aan frontliners

lees ook ...

President Santokhi zegt dat hij en Brunswijk er samen voor g...

Naar zeggen van President Santokhi heeft hij diepgaand, openhartig en constructief  gesproken met de vicepresident van de Republiek Suriname over  de ontwikkelingsrichting van de regering en de inspan...

DA Drogisterijen streeft ernaar om ruim 2.000 pakketten te doneren aan werkers in de zorgsector. “Deze groep moeten we extra beschermen. Als zij komen weg te vallen hebben we als land een heel groot probleem,” zegt Ruiz Kartoredjo, Manager Marketing, Sales en Communication van DA.

Het gaat voornamelijk om de ‘frontliners’ en zij die in direct contact komen met mensen (waaronder COVID positieven), bijvoorbeeld op de Intensive Care Unit van de verschillende ziekenhuizen, swabposten en vaccinatie locaties.

Intussen heeft DA Drogisterijen al 1.500 pakketten in elkaar gezet. Hiervan zijn reeds 1000 gedoneerd. “We zijn deze week begonnen met het distribueren. Er wordt samengewerkt met directieleden van de verschillende organisaties voor de verdere verstrekking,” geeft Kartoredjo aan.

Het pakket bestaat uit verschillende producten zoals bruistabletten, mondkapjes, hand sanitizers, neusdruppels en doosjes paracetamol. Een pakket heeft een waarde van ongeveer SRD 300.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met DA Nederland.“Ook zij volgen de situatie in ons land op de voet en willen graag helpen. Zij zijn ingekomen met honderden mondkapjes en hand sanitizers, en wij met de overage items zoals de bruistabletten en doosjes paracetamol,” geeft Kartoredjo aan.

“Een goede weerstand opbouwen en behouden is fundamenteel in de strijd tegen het Coronavirus. Heb aandacht ervoor! Je bent liever voorzichtig nu, dan spijt te hebben later,” luidt de boodschap van de Manager.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDA Drogisterijen wil 2.000 zorgpakketten doneren aan frontliners