woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Cyriel en band bezingen ervaringen

lees ook ...

Training plantvermeerderingstechnieken in Saramacca

In het district Saramacca is er op vrijdag 05 augustus jongstleden, door het directoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), een praktische training plant vermeerderi...

De Muziekformatie Cyriel and the more love band heeft een nieuw nummer uitgebracht. Dit nummer is ruim 2 jaar geleden geschreven tijdens een tour in Europa. ‘Succes in mijn leven’ heeft in drie dagen 23.000 views gekregen. Er is samen met  Young Mike Productions hieraan gewerkt .

Covid-19 heeft ook voor hen zaken veranderd. Plannen moesten worden uitgesteld. De formatie kiest ervoor om te leren uit ervaringen. Ze willen groeien en inspiratie putten uit deze zaken in hun leven. Het geldt voor zowel succes als tegenslagen. Dit zegt Cyriel Lamesie, leider van de band.  Cyriel heeft deze periode gebruikt om tot rust te komen. Eindelijk kan hij als volwassen man 8 uren per dag slapen. Hij schrijft veel poku.

De band heeft nu meer tijd om te werken aan creatieve producties. Men kan de fans nu niet meer persoonlijk ontmoeten, maar via muziek en videoproducties. Hij beloofd de fans meer te informeren via zijn socialmediapagina.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCyriel en band bezingen ervaringen