zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
0
(0)

Cuturele diversiteit moeten we koesteren

lees ook ...

Resultaat Mulo-eindexamen beter dit jaar

De MULO-scholen hebben het landelijk beter gedaan dit jaar. Het percentage direct geslaagden van 63,4 is bijna 6 procent hoger dan schooljaar 2020-2021. Na het herexamen zal dit hoger komen te liggen....

Op 21 mei was het de wereld dag voor culturele diversiteit, dialoog en ontwikkeling. Het werd door de Verenigde Naties,(VN) uitgeroepen in 2002 en het werd een werelddag in 2005. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de waarde van culturele diversiteit en het belang van een harmonieuze samenleving.

Suriname is rijk aan culturele diversiteit die van enorme toegevoegde waarde is voor ons land. We zijn uniek met onze rijke culturele diversiteit en de manier waarop we hiermee omgaan. We moeten trachten door middel van uitingen van de verschillende culturen, elkaars culturen te begrijpen en te waarderen.

Hierdoor zullen wij elkaar ook beter kunnen begrijpen. Het is van belang dat we de cultuur ook gaan vastleggen, zodat die bewaard blijft voor het nageslacht. Onze rijke culturele diversiteit is zeer uniek en een trekpleister voor toeristen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCuturele diversiteit moeten we koesteren