donderdag 8 juni 2023
25.5 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Cuturele diversiteit moeten we koesteren

lees ook ...

Meeting of the Anti-Corruption Commission

Members of the Anti-Corruption Commission visited the Public Prosecution Service (OM) for the first time on May 30, 2023, on that day. Additionally present was Public Prosecutor Nirmala Maikoe. The vi...

Op 21 mei was het de wereld dag voor culturele diversiteit, dialoog en ontwikkeling. Het werd door de Verenigde Naties,(VN) uitgeroepen in 2002 en het werd een werelddag in 2005. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor de waarde van culturele diversiteit en het belang van een harmonieuze samenleving.

Suriname is rijk aan culturele diversiteit die van enorme toegevoegde waarde is voor ons land. We zijn uniek met onze rijke culturele diversiteit en de manier waarop we hiermee omgaan. We moeten trachten door middel van uitingen van de verschillende culturen, elkaars culturen te begrijpen en te waarderen.

Hierdoor zullen wij elkaar ook beter kunnen begrijpen. Het is van belang dat we de cultuur ook gaan vastleggen, zodat die bewaard blijft voor het nageslacht. Onze rijke culturele diversiteit is zeer uniek en een trekpleister voor toeristen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCuturele diversiteit moeten we koesteren