vrijdag 19 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(1)

Cultuurtuin krijgt grote schoonmaakbeurt

lees ook ...

Looppad voor verkeersveiligheid Domburg

Op maandag 15 april jongstleden werd een aanvang gemaakt met de aanleg van een looppad te Domburg.  Dit moet de leefomgeving meer veiligheid bieden, naast verkeersveiligheid. Het project beoogt een lo...

Gisteren 15  maart heeft de Cultuurtuin een grote schoonmaakbeurt gekregen. Het onderhoud van Cultuurtuin was gebrekkig. Er was sprake van veel troep, terwijl sporters en burgers graag trimmen in de omgeving. De Ressortraad (RR) leden van Rainvilive kaartten de situatie aan, waarna Districts-Commissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost tot actie over ging.

In een grote actie hebben onder andere de Bestuursdienst, de Technische Dienst van het Commissariaat, Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken, schoonmaak werkzaamheden verricht langs de wegen. Ook de ondernemer Joël Terzol van Ring Harbour, heeft een bijdrage geleverd bij de opschoning van het gebied.

De bestuursdienst van het ressort Rainville was aanwezig voor toezicht. De manschappen hebben onder andere het hoge wied aangepakt en grof vuil opgehaald. Hierdoor wordt het aangenamer voor burgers om te sporten in dit gebied. DC Bhola stelde de samenwerking tussen de actoren op prijs.

“Dit is een mooi project geweest en wij zullen zeker meer doen. Een ieder wordt opgeroepen om op een correcte manier en bewuster om te gaan met de Cultuurtuin. Gooi geen vuil langs de weg, waar dan ook. Maar neem die mee, en recycle zoveel als mogelijk. Gezamenlijk dienen wij ons Paramaribo, de trots van Suriname, te koesteren en te waarborgen.” De burgervader dankt ten slotte eenieder voor zijn bijdrage.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCultuurtuin krijgt grote schoonmaakbeurt