donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
5
(1)

Cultuurtuin krijgt grote schoonmaakbeurt

lees ook ...

Politie Suriname start voorbereidingen voor veilige verkiezi...

De korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft op 28 mei de commissie Veiligheid landelijke verkiezingen 2025 geïnstalleerd. Deze commissie is verantwoordelijk voor de veiligheidsvoorbereidin...

Gisteren 15  maart heeft de Cultuurtuin een grote schoonmaakbeurt gekregen. Het onderhoud van Cultuurtuin was gebrekkig. Er was sprake van veel troep, terwijl sporters en burgers graag trimmen in de omgeving. De Ressortraad (RR) leden van Rainvilive kaartten de situatie aan, waarna Districts-Commissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost tot actie over ging.

In een grote actie hebben onder andere de Bestuursdienst, de Technische Dienst van het Commissariaat, Openbaar Groen van het ministerie van Openbare Werken, schoonmaak werkzaamheden verricht langs de wegen. Ook de ondernemer Joël Terzol van Ring Harbour, heeft een bijdrage geleverd bij de opschoning van het gebied.

De bestuursdienst van het ressort Rainville was aanwezig voor toezicht. De manschappen hebben onder andere het hoge wied aangepakt en grof vuil opgehaald. Hierdoor wordt het aangenamer voor burgers om te sporten in dit gebied. DC Bhola stelde de samenwerking tussen de actoren op prijs.

“Dit is een mooi project geweest en wij zullen zeker meer doen. Een ieder wordt opgeroepen om op een correcte manier en bewuster om te gaan met de Cultuurtuin. Gooi geen vuil langs de weg, waar dan ook. Maar neem die mee, en recycle zoveel als mogelijk. Gezamenlijk dienen wij ons Paramaribo, de trots van Suriname, te koesteren en te waarborgen.” De burgervader dankt ten slotte eenieder voor zijn bijdrage.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCultuurtuin krijgt grote schoonmaakbeurt