zaterdag 21 mei 2022
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Cubanen nog steeds op de Luchthaven

lees ook ...

Suriname heeft nog geen meldingen van apenpokken

Er zijn in Suriname nog geen meldingen van apenpokken. Momenteel worden delen van de wereld geconfronteerd met besmettingen van apenpokken. Na gevallen in onder meer de Verenigde Staten van Amerika, S...

De groep van ongeveer 100 Cubanen die op 31 mei zouden vertrekken met de voor hun gecharterde vlucht, zijn nog steeds op de Johan Adolf Pengel Luchthaven(JAP) en bivakeert voor de vertrekhal. De Cubanen die met een chartervlucht naar Managua in Nicaragua  zou reizen, kon niet vertrekken omdat er na verificatie bleek dat de documenten voor de landingsrechten in Nicaragua niet in orde waren.

De Cubanen willen dat het alsnog mogelijk in orde wordt gemaakt. Zij willen de  plek (JAP) niet verlaten, uit vrees dat hun vlucht niet wordt geregeld en dat zij ook het geld waarmee zij hun ticket hebben betaald, kwijt zijn. Verder geven zij aan, een veel hoger bedrag betaald te hebben voor een ticket dan de gebruikelijke prijs. Zij hebben in plaats van US duizenvijftig US Dollars, tweeduizendvijfhonderd US Dollars betaald.

De minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) Albert Jubithana heeft de zaak in onderzoek en sprak over een spoedige oplossing.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCubanen nog steeds op de Luchthaven