woensdag 24 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.8 C
Amsterdam
0
(0)

Sportcoaches krijgen bloemstuk

lees ook ...

Arts Wim Bakker waarschuwt tegen samenwerking NPS en NDP

Wim Bakker, arts en lid van de Nationale Partij Suriname (NPS), heeft in het programma Sranan Tori op ATV aangegeven dat de NPS zichzelf moet vernieuwen. Volgens Bakker zit de partij al jaren intern e...

De ambassadeur van Cuba, Zijne Excellentie Igor Azucy González, en de sportcoaches Oriol Hernandez Blanco, Lazaro Calderón Munder, Sergio Valdés Diaz en Lucaz Castillo zijn ontvangen geworden door de directeur Sportzaken van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), Gordon Touw Ngie Tjouw.

Bij deze meeting was ook aanwezig de Goodwill Sport ambassadeur Samuel Monsels.In het voorgesprek zei de directeur dat de focus van de meeting gebasseerd is op Sportdiplomatie en in dit kader wordt kennis gemaakt met de diverse ambassades. De ambassadeur toonde zich blij met dit moment en juicht de samenwerking met het ministerie van ROS toe. Hij merkte op dat Suriname veel potentie en goede en sterke sporters heeft.

Middels Public Private Partnership(PPP) kan Sportzaken in contact treden met Cuba Deportes voor eventuele informatie betreffende enkele punten en voorwaarden die gesteld worden om coaches aan te trekken in diverse takken van sport. Verder kan ook sporttoerisme op gang worden gebracht.

Directeur Touw Ngie Tjouw van Sportzaken bedankte de Cubaanse coaches voor de immense bijdrage aan de sportprestaties van de Surinaamse sporters tijdens de internationale evenementen en het geduld dat zij tot nu toe hebben gehad om de talentvolle sporters van Suriname te ontdekken, trainen en ready te maken voor de topsport. De coaches mochten daarna elk een bloemstuk in ontvangst nemen als blijk van waardering voor hun inzet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSportcoaches krijgen bloemstuk