maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
5
(1)

Crysencio Summerville ziet avontuur bij PSG wel zitten

lees ook ...

Goed bestuur prioriteit verkiezingen 25 mei 2025

“Goed bestuur is een van de prioriteiten bij de verkiezingen van volgend jaar 25 mei 2025”. Dit heeft de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) benadrukt bij de zondag gehouden partij congr...

De 22-jarige Crysencio Summerville met een Surinaams roots en uitkomend voor de Engelse ploeg Leeds United heeft wel oor voor een overgang naar het Franse PSG.

Summerville maakte het afgelopen seizoen veel indruk in het Championship met Leeds United. In de 43 gespeelde wedstrijden was hij goed voor 19 doelpunten en 9 assists.Summerville werd ook nog uitgeroepen tot speler van het jaar. Helaas werd hij niet opgeroepen voor het Nederlandselftal. In de finale van de play-offs om promotie trok Leeds United aan het kortste eind.

Omdat Summerville liever niet nog een jaar in het Championship wilt spelen, heef zijn manager opdracht gegeven om uit te kijken naar een andere uitdaging. Summerville heeft ook nog belangstelling van Liverpool en Chelsea. De 2 grootmachten uit de Premier league hebben al geinformeerd naar de situatie van Summerville.Inmiddels heeft ook de Franse kampioen PSG contact opgenomen met de manager van Summerville. Het is nog onduidelijk voor hoeveel Summerville mag vertrekken bij Leeds United.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportCrysencio Summerville ziet avontuur bij PSG wel zitten