woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Crisisteam Openbare Werken ingesteld

lees ook ...

Miskin is adamant about giving custom allowances

An agreement has been reached with the Negotiation Team with respect to various unions and the negotiations body of the Government that some government servant allowances will be raised. This relates ...

Er is door minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) op 21 juni jongstleden een crisisteam ingesteld dat als taak heeft, te zorgen voor het treffen van diverse civieltechnische en bouwkundige voorzieningen en diverse dienstverlenende activiteiten. Uit de praktijk blijkt dat er zich situaties kunnen voordoen waarbij een terstond optreden is vereist. 

Het tijdig identificeren van dreigingen binnen de infrastructuur en de bouwkundige werken behoort tot de taken van het crisisteam. Verder zal het team informatie uitwerken met de bedoeling, de burgerij in te lichten omtrent situaties die gevaar kunnen opleveren en de beschermende maatregelen die daartegen getroffen kunnen worden. Het crisisteam zal ook terstond opdrachten moeten uitvaardigen in het kader van situaties waarbij het belang van de gemeenschap in gevaar dreigt te komen. Verder zullen de noodzakelijk uit te voeren werkzaamheden begeleid worden door dit crisisteam die primair rapport zal uitbrengen  aan de minister en directeuren.

Het crisisteam is ingesteld voor een periode van vijf jaren en bestaat uit de volgende leden: Rodney Bouterse, als voorzitter tevens coördinator districten, Baldwin Ori, directoraat Onderzoek en Dienstverlening, Awinash Dewoe, directoraat Civieltechnische Werken, Armand Mohangoo directoraat Bouw- en Stedenbouwkundige Werken, Anwar Moenne, directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer en Neville Pengel als voorlichtingsdeskundige. Het team zal bij het optreden gebruikmaken van voertuigen, equipment en mankracht die door de overheid beschikbaar worden gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCrisisteam Openbare Werken ingesteld