donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Criminaliteitsbestrijding zal hoge prioriteit blijven hebben

lees ook ...

Suriname en Frans-Guyana bevestigen voortzetting militaire s...

De waarnemend bevelhebber van het Nationaal Leger (NL) en tevens commandant van de Luchtmacht, luitenant-kolonel Marven van Huisduinen, heeft samen met brigadier-generaal Marc Le Bouil, commandant van...

De veiligheidsaanpak zal op de volgende manier geschieden in Suriname naar zeggen van President Santokhi. Criminaliteitsbestrijding zal een hoge prioriteit blijven hebben en hierbij zullen alle gewapende machten meer gestructureerd en gecoördineerd ingezet worden.

Omdat veiligheid van essentieel belang is voor de samenleving zal de samenwerking tussen het leger, de politie en andere veiligheidsdiensten verder versterkt worden. Verder zal de intensieve samenwerking met bevriende naties voortgezet worden om niet alleen de veiligheid van Suriname, maar ook die van de gehele regio te garanderen.

Het leger zal de zichtbaarheid vergroten door middel van diverse operaties in het binnenland, met als doel de ontmoediging van illegaliteit en criminaliteit. President Santokhi zegt dat hij samen met de regering alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat Suriname in enige vorm van risico terechtkomt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCriminaliteitsbestrijding zal hoge prioriteit blijven hebben