dinsdag 6 december 2022
26.1 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
4
(3)

Crematie Walter Bouterse 3 juli

lees ook ...

Opkomst job fair internationaal restaurant viel tegen

Hard Rock Café is in Londen opgericht in 1971, en telt nu wereldwijd meer dan vijftig vestigingen. De ontwikkelingen op het gebied van de olie- en gasindustrie heeft hun belangstelling gewekt voor Sur...

Walter Bouterse, de kleinzoon van ex-president Desi Bouterse, wordt morgen in besloten kring gecremeerd. “Zaterdag 3 juli nemen wij afscheid van onze dierbare Walter. Wij doen hem graag uitgeleide op een manier die past bij hoe Wallie in het leven stond: vol liefde,” schrijft de familie.

Er is morgen gelegenheid tot het nemen van afscheid van 12.00 uur tot 16.00 uur in Ocer aan de H.D. Benjaminstraat. Voor het nemen van afscheid moeten de Covid-19-protocollen in acht worden genomen.

Op Apintie TV wordt er vanavond door de NDP een eerbetoon aan Walter Bouterse uitgezonden. Deze uitzending is van 20.30 tot 22.30 uur.

De 26-jarige Walter werd op 22 juni dood aangetroffen in zijn woning aan de Bazaltstraat in Paramaribo-Noord met een schotverwonding. Op zijn dood is er vooral binnen de partij geschokt gereageerd. Volgens de politie zou hij zelfmoord hebben gepleegd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

14 REACTIES

14 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCrematie Walter Bouterse 3 juli