woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
5
(1)

Covid-steun wordt afgebouwd

lees ook ...

ECD collects more than 1 million in fines

  In the period February to September 2022, the Economic Control Service (ECD) of the Ministry of Economic Affairs, Entrepreneurship and Technological Innovation (EZ) collected over SRD 1,030,...

De regering zal niet langer Covid-steun uitkeren. Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW en J) heeft meegedeeld dat de steun bedoeld was voor mensen, die door de Covid-crisis hun baan hebben verloren of een verminderd inkomen hebben gehad. Bedrijven zijn ondertussen in de gelegenheid gesteld om hun deuren weer te openen. De afgelopen maanden was er geen lockdown. Men heeft volgens de bewindsvrouw dus inkomen.

Zij benadrukt dat de steun nooit bedoeld was voor mensen, die voor de pandemie reeds werkloos waren. Die groep moet zich aanmelden bij het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting.

Door een vertraging op het ministerie van Financiën en Planning is er momenteel een achterstand in de uitbetaling van de Covid-steun over de maanden juli, augustus, en september. De achterstand zal worden ingehaald.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid-steun wordt afgebouwd