maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
5
(1)

Covid-steun wordt afgebouwd

lees ook ...

Werkgroepen informeren OKB over verloop verkiezingen

Op zaterdag 18 maart 2023 heeft het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) de tweede trainingssessie gehouden, waarbij leden en plaatsvervangende leden werden bijgepraat over de taken en werkzaamheden van ver...

De regering zal niet langer Covid-steun uitkeren. Minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW en J) heeft meegedeeld dat de steun bedoeld was voor mensen, die door de Covid-crisis hun baan hebben verloren of een verminderd inkomen hebben gehad. Bedrijven zijn ondertussen in de gelegenheid gesteld om hun deuren weer te openen. De afgelopen maanden was er geen lockdown. Men heeft volgens de bewindsvrouw dus inkomen.

Zij benadrukt dat de steun nooit bedoeld was voor mensen, die voor de pandemie reeds werkloos waren. Die groep moet zich aanmelden bij het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting.

Door een vertraging op het ministerie van Financiën en Planning is er momenteel een achterstand in de uitbetaling van de Covid-steun over de maanden juli, augustus, en september. De achterstand zal worden ingehaald.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid-steun wordt afgebouwd