woensdag 5 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Covidmaatregelen door de overheid verlengd

lees ook ...

Auto in brand gevlogen

Een voertuig is door tot nog toe onbekende reden in de vroege ochtend van woensdag 28 september in de garage van een woning aan de Plaats Vleetstraat in het district Nickerie totaal afgebrand. De p...

De covidmaatregelen zijn door de overheid met twee weken verlengd. Alhoewel het dagelijks aantal gerapporteerde positieve COVID-19 testen reeds enkele weken  onder de tien is, vindt de regering dat we alert moeten blijven en heeft besloten de huidige COVID-maatregelen met nog twee weken te verlengen. 

De algemene covidmaatregelen zijn: het geregeld reinigen van de handen, het dragen van een mond- en neusbedekking in gesloten ruimten(dit geldt niet voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar) en het in acht nemen van de fysieke afstand van anderhalve meter. Het uitgaansverbod is vanaf vrijdag 26 maart 2021 tot en met donderdag 08 april 2021 ingesteld van maandag tot en met vrijdag van 23:00 uur in de avond tot 05:00 in de ochtend en zaterdag en zondag van 21:00 uur in de avond tot 05:00 in de ochtend.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovidmaatregelen door de overheid verlengd