donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Covid19 vaccinatie Nadeel en Voordeel

lees ook ...

The FMF Foundation and President share a vision of strong fa...

The Father and Mother Figure Foundation (FMF) made a presentation to President Santokhi. The group, led by Henk Redmond, is committed to a future in which intergenerational relationships play a crucia...

Covid-vaccinatie beschermt tegen ernstige ziekte en dood door Covid besmetting. De grote medicijnfabrieken (Bigpharma) geven geen garantie dat het prima is of langdurig is. Krijg je ernstige bijwerkingen en hospitaal rekeningen, sterf je, kan niemand ze aanklagen en vergoeding eisen. Dat is nu wel begrijpelijk want de corona vaccinatie (gentherapie) is in amper anderhalf jaar ontwikkeld om de wereld epidemie (pandemie) te bestrijden. Wie dat “vaccinatie”spuitje neemt is proefkonijn, dat mag je weten, want hoe het op lang termijn uitwerkt weten we niet. Dit artikel gaat over objectieve feiten van Covid 19 vaccinatie, samenzwerings- of complot-theorieën komen totaal niet aan de orde.

Gevaarlijk experiment is vooral de nieuwe Westerse methode van vaccin maken, door genetische manipulatie ook gentherapie genoemd. Het Russisch vaccin Spoetnik is ook zo gemaakt. Ze hebben daartoe de ziekte veroorzaker Corona virus van 2019 genomen, in micro-stukjes verdeeld gemengd met een dragende vloeistof en zo zwakker geprogrammeerd. In de laboratoria zijn ze tot het kleinste deel, de bouwstenen van het virus doorgedrongen en hebben het gemanipuleerd tot verzwakte werking, maar wat de bijverschijnselen zijn op den duur is onbekend. De in Suriname toegediende Astra Zeneca en onlangs Moderna, zijn volgens deze nieuwe, riskante manier gemaakt. Wel mag Moderna toegediend worden aan zwangere vrouwen en Astra Zeneca niet, dat vermeldt laatstgenoemde zelf op hun website.

Voordeel Sinopharm (vaccinatie uit China) is volgens de oude beproefde manier gemaakt zoals men al 100 jaar in de Westerse wereld en daarbuiten kent, de veilige die iedereen als baby krijgt. Als baby krijgt iedereen vijf spuitjes tegen dodelijke, vernietigende ziekten zoals difterie, kinkhoest, tetanus (klem), en polio (verlamming). Voordeel van elke vaccinatie: als je dat spuitje krijgt wordt je soms een beetje ziek voor een paar dagen, maar niet zodanig dat je naar de dokter of het ziekenhuis moet gaan en je gaat niet dood van een vaccinatie als je niet al ziekten had, dat is nergens bewezen. Integendeel je lichaam gaat antistoffen tegen het coronavirus maken. Je kan na vaccinatie wel met Covid19 besmet raken, maar dan krijg je milde klachten, je hoeft er niet voor naar de dokter of het ziekenhuis en je gaat niet dood. Voor alle vaccins geldt, ben je al een keer ziek geweest van Corona, dan kun je binnen 6 maanden een spuitje nemen en beschermd zijn.

Bijna alle Corona vaccinatie wordt gegeven in twee keren met twee tot 6 weken ertussen.(Astra Zeneca, Moderna, Sinopharm, Pfizer) Dekking met 1 spuitje geldt alleen voor Jansen & Jansen (=Johnson en Johnson), een Nederlands en USA product. Voorkomen is beter dan genezen, dus Mond bedekken, Handen wassen, Afstand houden, (MoHanA) blijft geboden. De Covid delta-variant is nu een maand in Su, deze is erger en verspreidt zich sneller, enkele tientallen mensen. De minister van Volksgezondheid spreekt van een vierde Covidgolf met pas 20% volledig “gevaccineerden” in Suriname.

Risicogroepen
Kortom ben je enigszins oud, zwak, ziek of niet goed gevoed, Covid kan kiri yu! Een Covid besmetting kan je een gruwelijke dood geven, je stikt want corona rampaneert de longen en regeert in het hele lichaam. De meeste kans om dood te gaan aan Covid19 hebben mensen van boven 60 jaar, dikke mensen, mensen met hoge bloed of suiker (=hypertensie, diabetes) syatu blo, bezetting, dus longzwakten en ziekten zoals bij rokers en mensen met bronchitis, asthma. In zulke gevallen is vaccineren het beste. Onderschat Covid niet! Onlangs is gebleken dat mannen van omstreeks 30, 35 jaar met een iets verhoogde bloeddruk al een beroerte kunnen krijgen van Covidinfectie en er een halfzijdige verlamming aan kunnen overhouden. De veiligste vaccinaties van dit moment zijn Sinopharm en het eveneens traditioneel ontwikkelde vaccins uit Cuba: Soberana 02, wat eerder door minister Elias al vooruit besteld was, maar nog niet in Su verkrijgbaar is. Lastig is dat Europa Sinopharm niet erkent.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid19 vaccinatie Nadeel en Voordeel