vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Covid-toestemmingsbrieven dc’s tot 16 februari geldig

lees ook ...

Geheugenverlies Desi Bouterse in Fort Zeelandia – CNN:...

- Geheugen verlies van Bouterse, kan zich maar weinig herinneren - Federatie van Organisaties van Leerkrachten legt voor één dag het werk neer - Pagara-festijn één van de meest fantastische jaarafsl...

De dispensatiebrieven die door districtscommissarissen (dc’s) zijn verstrekt vervallen op 16 februari. Deze mededeling doet de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname (KPS). Het controleren van personen gedurende lockdownuren vindt normaal plaats, maar nu vanuit het digitale bestand.

Vanaf maandag zal een groep speciaal aangewezen politieofficieren zich buigen over telefonische spoedaanvragen voor dispensatie (8151555 en 8413535). Het Covid-19-coördinatieteam van het korps benadrukt dat onder spoedaanvragen worden gerekend situaties of omstandigheden die niet te voorzien waren.

Het gaat dus om urgente zaken, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het economische dan wel medische schade kan veroorzaken, meldt de politie. Wie geen toestemming heeft moet dan thuis blijven. Als daar geen gehoor aan wordt gegeven, dan wordt de persoon overgebracht naar de Politieacademie. Er zal ook een boete voor de overtreding moeten worden betaald.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid-toestemmingsbrieven dc's tot 16 februari geldig