zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
0
(0)

Covid is bijna weg, maar eet gezond

lees ook ...

Surinamers bijna 5x armer sinds 2020

De Surinamer is tot nu toe bijna vijf keer armer geworden, vanwege de inflatiecijfers kun je uitrekenen hoeveel procent de koopkracht gedaald is. In 2020 en 2021  was de inflatie rond de zestig procen...

Het ministerie van Volksgezondheid is in de maand maart van dit jaar op basis van de epidemiologische covid19 ontwikkelingen, begonnen met ht afbouwen van de Covid-19 maatregelen. De autoriteiten gaan er van uit dat het risico voor een toename in besmettingen altijd aanwezig is als de normalisatie van activiteiten van de samenleving een feit is.

In de afgelopen periode is er een lichte toename gezien van het aantal ziekenhuisopnamen ten gevolge van Covid-19-besmettingen. Het ministerie volgt deze ontwikkelingen nauwlettend en heeft de ziekenhuizen geïnstrueerd in alert fase te gaan om eventueel te kunnen opschalen wanneer meer opnames ten gevolge van Covid-19 zich aandienen. Het ministerie geeft aan dat nu alleen mensen met ziekenhuisindicatie getest zullen worden op Covid-19.

Iedereen met Covid-19-gerelateerde klachten kan, conform het eerdere protocol van testen en diagnose, telefonisch in contact treden met de huisarts voor advies. Mensen die milde klachten vertonen en in staat zijn te werken, kunnen met een chirurgisch mondneusmasker aan het werk. Mensen die niet in staat zijn te werken, kunnen enkele dagen thuis uitzieken. Het ministerie benadrukt dat mensen die niet gevaccineerd zijn, een groter risico lopen op ernstige ziekte en sterfte en adviseert derhalve dat deze groep zich alsnog laat vaccineren.

Gezien het milde verloop bij de meeste gevaccineerden, acht het ministerie het vooralsnog niet nodig om extra voorzorgsmaatregelen te treffen. Op de samenleving wordt een beroep gedaan om zoveel mogelijk preventief te handelen ter voorkoming van een Covid-19-besmetting. Dit houdt in dat nog steeds dringend wordt geadviseerd om een mondneuskap op te zetten in de aanwezigheid van een grote menigte en slecht geventileerde ruimten. Het gebruik van sanitizer is nog steeds sterk aanbevolen.

Hierbij moet voor de volledigheid en duidelijkheid toegevoegd worden, dat (ongevaccineerde)personen die al covid-19 hebben gehad, hierdoor al een grote mate van immuniteit hebben tegen de ziekte. Dit geldt voor de meeste Surinamers. Het is dus niet zo dat ongevaccineerde personen perse ernstiger ziek zullen worden dan gevaccineerden vanwege de NATUURLIJK OPGEBOUWDE IMMUNITEIT. Rest hen nog gevarieerd te eten, voornamelijk verschillende groenten en vruchten. Sambel van manja of ander fruit is ook goed, vanwege het fruit en vanwege de peper die ook vol vitaminen en mineralen zit.

Mogelijk is er niet voldoende natuurlijke immuniteit bij dubbel gevaccineerde personen vanwege het feit dat het vaccin zwaar tegen het originele covidvirus vecht en het immuunsysteem beinvloed. Door de wereldwijde immunisatie tegen covid was het virus GENOODZAAKT varianten te creeren, waar niet voldoende weerstand tegen is. In de medische boeken blijkt ook te staan dat er bij een PANDEMIE NIET GEVACCINEERD MAG WORDEN OMDAT HET VIRUS DAN VARIANTEN ZAL AANMAKEN. De virologen van de WHO hebben DIE WAARSCHUWING IN DE WIND GESLAGEN. Eet in ieder geval DAGELIJKS en gevarieerd groenten en fruit indien u dubbel gevaccineerd bent.

Hierbij moet gezegd worden dat het goede voedsel niet tegengewerkt moet worden met de onnatuurlijke frisdrank cocacola die het lichaam langzaam opvreet zoals het alle roest en vuil op allerlei oppervlakten zeer grondig opvreet. Het verzwakt het lichaam. Dit is een waarschuwing die velen niet willen aannemen. Drink gemberbier, sinaas, kersen, of ander natuurlijk fruitsap in de plaats.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid is bijna weg, maar eet gezond