woensdag 5 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
5
(1)

Covid gerelateerde wanhoopssprong en dode

lees ook ...

Mandatory civil servant registration started on October 1

Nasier Eskak, director of the Ministry of Interior (Biza),was the first to register by the compulsory country civil servant registration which is official. All civil servants are required to register....

Alsof de covidpandemie en de mensenlevens die daaraan verloren gaan nog niet erg genoeg zijn, sprong een 68-jarige patiënt eergisteravond van de 3de etage van het Diakonessenhuis. Volgens de politie gaat het om een Covid-19 patiënt die een einde wilde maken aan zijn leven. Hij werd afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp(SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer liep vermoedelijk fracturen op waarvoor hij medisch werd behandeld op de afdeling SEH. 

De 41-jarige B.P. liet vandaag het leven bij de RGD-poli te Limesgracht. B.P was een swabtest gaan doen. Volgens de aanwezigen wachtte de man nog op zijn beurt om geswabt te worden, toen hij plotseling in elkaar zakte. Hij vertoonde geen teken van leven meer. Een arts die ter plaatse was, stelde de dood vast. Men vermoed dat de man covid-19 besmet was. De politie van Nieuwe Haven begaf zich ter plaatse voor onderzoek.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid gerelateerde wanhoopssprong en dode