dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

COVID-Dashboard nu ook op BOG-website

lees ook ...

Jongere broer vicepresident Brunswijk nu directeur EBS

Leo Brunswijk, de jongere broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, is vanaf woensdag de nieuwe directeur van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Dit is gebeurd tijdens een Algemene Vergaderin...

Het COVID-Dashboard is nu ook toegevoegd aan de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Het ministerie van Volksgezondheid heeft in samenwerking met het BOG een nieuwe look gegeven aan de website www.bogsuriname.com. Met deze aanpassing willen het ministerie en het BOG ook via de BOG-website de samenleving van informatie voorzien ten aanzien van de COVID-ontwikkelingen.

De cijfers zijn voor nu hetzelfde als die van de COVID-19 website. De dataspecialisten zijn reeds bezig na te gaan hoe de cijfers op een andere manier gepresenteerd kunnen worden op de website van het BOG.

De communicatie-unit van het ministerie heeft deze aanpassingen aangebracht om de BOG-website wat aangenamer te maken voor het publiek. Ook is gelijk de input van vele bezoekers hierin verwerkt, iets wat het ministerie en het BOG zeer op prijs stellen.

Huidige COVID-situatie
Uit de laatste update van het Dashboard blijkt dat 59 personen positief zijn getest op het coronavirus. Van de 311 swabs, zijn 252 negatief. Verder zijn 50 personen die in isolatie of in ziekenhuizen waren, genezen verklaard.

Op de Intensive Care Unit zijn er nu dertien personen. Momenteel zijn 80 mensen die positief zijn getest en verschijnselen hebben in het ziekenhuis opgenomen. 166 besmette personen zijn in isolatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCOVID-Dashboard nu ook op BOG-website