vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
5
(1)

Covid-clusterteam en VSB bespreken regels

lees ook ...

FOLS encourages teachers to take Wednesday off from work

The Federation of Organizations of Teachers in Suriname (FOLS) presidium has made the decision to request that all of its member unions remain at home on Wednesday, November 30. It is a one-day action...

De Vereniging van Surinaams Bedrijvsleven (VSB) heeft op 2 januari 2021 een meeting gehad met het ministerieel clusterteam dat zich bezighoudt met de covid pandemie waarbij er een evaluatie van de afgelopen periode heeft plaatsgevonden. Hieronder enkele belangrijke punten waarover een beslissingen genomen is.

Tijdens de bijeenkomst is er onder andere gesproken over het op een veilige, verantwoordelijke en gebalanceerde manier openstellen van delen van de economie en onder welke voorwaarden en condities dat zou moeten plaatsvinden. Het besluit werd gezamenlijk genomen dat een groot deel van de nu gesloten ondernemingen wederom hun activiteiten zullen mogen opstarten, onder voorwaarde dat zij zich strikt moeten houden aan de geldende protocollen voor desbetreffende sector. Verder hebben de VSB en het clusterteam besproken dat home delivery service voor food companies kan worden voortgezet tot 22.00 uur, zodat bedrijven de keukens langer open kunnen houden.

Er is ook gesproken over een tegemoetkoming aan bedrijven die zijn getroffen door de pandemie. Dit laatste wordt de komende dagen verder met het bedrijfsleven besproken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid-clusterteam en VSB bespreken regels