zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
4
(4)

Covid 19 Vaccinatie-angst door internet-verzinsels

lees ook ...

Nieuwe wetten en initiatieven voor verbetering onderwijskwal...

Minister Henry Ori van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft woensdag voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM) een uitgebreide update gegeven over de huidige stand van zaken in het onder...


Die vreselijke, voor armen, vrouwen en gekleurde mensen moorddadige president van Brazilie,Bolsonaro, die straks in Su op bezoek is noemde Covid19 dom en gewetenloos een griepje. Toen kreeg Brazilie wel het hoogste Corona dodental van Zuid Amerika, nog afgezien van het feit dat zij het grootste land zijn.
Dat Covid19 geen onschuldig griepje is maar een virus dat je longen rampaneert en je kan doden is hopelijk bekend in Su.

Complottheorieen
Hieronder volgen een handvol argumenten, vermoedens en complottheorieen (conspirancy theories) over Corona Virus Disease 2019, Covid 19, waarom mensen bang zijn te vaccineren. Het zijn GEEN FEITEN, maar ideeen, meest anonieme verzinsels op het internet die vaccinatie angst geven.
Sommige denken ook dat de Corona Virus Disease 2019 (Covid 19) gecreeerd is door: Bill Gates. Deze multimiljardair zou met nanotechnologie in de zg. Vaccinatie injecties een chip (ter grootte van een rijstkorrel) plaatsen om de wereld bevolking in zijn greep te krijgen. Dit zou ook in het hoofdstuk Openbaringen zijn beschreven als merkteken van Het Beest, een manier van Satans aardse helpers om iedereen in zijn greep te krijgen. Hetzelfde wordt beweerd over China. (Zie 3) Het lijkt misschien waar, maar is onlogisch, producenten/ handelaren als Gates en China willen altijd meer klanten, dus waarom zouden ze die potentieele klanten vermoorden ?

Of Gates heeft de creatie van Covid 19 gefinancieerd om deze en de volgende vier ideeen die vooral op internet You Tube, FaceBook, Twitter, meestal anoniem, worden verspreid. Antie-vaxxers geloven in de onbewezen maar mogelijk ware beweringen van Donald Trump, zien Covid als een Chinese creatie uit een laboratorium in Wuhan. Vanwege gebrek aan veiligheid op Chinese vleesmarkten en laboratoria en hun vaak slechte producten vertrouwen sommigen de Sinofarm-vaccinatie – hoewel het een echt vaccin zou zijn- totaal niet. Astra Zeneca heeft enkele gezondheidsrisico’s, maar een dekking van 90% blijkt nu, negen landen in Europa stopten met Astra Zeneca en schoven of verkochten het door aan landen als Su.

Vaccinatie angst door internetleugens

Antivaxxers geloven internetverzinsels, anderen hebben grote angst voor vaccinatie omdat zij denken dat Covid 19 gemaakt is:
1. Om vaccins te kunnen produceren alsook maskers en sanitizers en wereldwijd verkopen (money making bizniz). 2. Als biologische oorlogsvoering, een complot om een deel van de wereldbevolking uit te roeien, met name seniorenburgers en ook zieke, arme of gekleurde mensen omdat die oude en/of onproductieve mensen de staat alleen geld zouden kosten. 3. Een op de drie personen is Chinees en China wil de wereld overheersen vandaar dat ze vanaf de eeuwwisseling eerst zijn gekomen met Sars in Wuhan. Volgens ex assembleelid en vakbondsleider Ronald Hooghart, is -na Sars- 15 jaar gewerkt om het dodelijke Covid19 te creeren. 4. Moderna, Pfizer, Astra Zeneca is geen vaccinatie, maar experimentele gen therapie (dit stukje van 4, is wel een feit). Het wordt soms gratis gegeven en als het min of meer wettelijk verplicht is zal het duur verkocht worden. Nu al wordt ook een anti corona pil ontwikkeld, die volgens internet geruchten voor 60x de kostprijs verkocht zal worden.(door de Ivermectine fabrikant)

Verdacht & veilig?
Dus die vaccinatie is zo verdacht hoor. Maar ik behoor op 2 punten tot een risico groep dus daarom ben ik volledig gevaccineeerd. Ik heb die zeer verdachte Astra Zeneca genomen en angsten uitgestaan, met vier dagen een beetje ziek zijn van de eerste prik. Ik heb het gedaan voor mezelf en mijn medemens. Na de ‘vacccinatie’ voel ik me veel geruster voor mezelf en de (on)gevaccineerden van risico groepen in mijn buurt en overal waar ik kom. Alle beetjes helpen dus ik ga alleen uit als het moet en hou me aan de Lock down en MoHanA regels. Ik ben blij dat ik steeds vaker Surinamers nu hoor zeggen dat ze dichter bij de beslissing komen te gaan vaccineren. Ze zien het net als ik, als de beste oplossing voor nu.

Droomwens
Ja, als ik het geld had zou ik een grote clinical trial opzetten van drie busi dresi in Su en had ik de beste via BOG en SZF verstrekt voor mezelf en iedereen die zo beschermd wil worden. Of, als ik had gekund was ik gevlogen naar Cuba om voor mezelf en zij die dat meer vertrouwen te kopen: Soberano, de beste vaccinatie uit Cuba. En had ik direct de schulden betaald en alle medici en verpleegkundigen die we missen in stad en binnenland meegenomen voor Suriname.
En toen ze het hadden over booster dacht ik ook woedend, a de keba, (= het toont zich al) ze willen ons binden aan hun Astra Zeneca gen therapie, dus ben ik het niet gaan halen. Maar toch, ik voel me met al mijn voorzorgen redelijk veilig in deze wereld epidemie, de Covid19 pandemie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Column, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeColumnCovid 19 Vaccinatie-angst door internet-verzinsels