dinsdag 6 december 2022
29.2 C
Paramaribo
7.2 C
Amsterdam
0
(0)

Covid -19 checkpoint verhuisd

lees ook ...

Voorbereiding owru-yariviering 2023 in volle gang

Owru-yari kon door de covid-19 pandemie niet gevierd worden in 2020 en 2021, omdat er besmettingsgevaar bestond. De besmettingscijfers zijn nu veel minder en daarom is de volksgezondheid niet meer in ...

Vanwege de enorme toename van het aantal besmettingen met COVID-19 en het daardoor toegenomen aantal covid-19 patienten die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, is er een gebrek aan opvangmogelijkheden ontstaan op de lokatie aan de Abraham Samsonstraat. Hierdoor is het COVID-19 checkpoint ingaande vrijdag 11 juni 2021 verhuisd naar het KKF terrein waar er een ‘noodhospitaal’ is opgezet.Het COVID-19 checkpoint op het KKF-terrein is uitsluitend voor patiënten die eventueel moeten worden opgenomen.

Personen met milde covid klachten, die niet ziek genoeg zijn voor opname, moeten naar de reguliere swabposten om te swabben. En de patiënten die de SEH op het AZP terrein bezoeken voor uitsluitend niet covid-gerelateerde spoedgevallen, moeten bij de triagepost dicht bij de ingang enkele korte vragen beantwoorden om gescreend te worden op covidklachten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid -19 checkpoint verhuisd