donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
4
(1)

Covid-19 brigade krijgt voertuigen ter beschikking

lees ook ...

Permission granted for Haitians flight to Suriname

 Haitians who has been given permission to travel to Suriname have arrived safely on Sunday evening at the Johan Adolf Pengel airport.  The government has given permission to entrepreneur Jean Mixon...

De covid-19-brigade mocht op maandag 8 maart 2021 in het Politie Opleidingscentrum, een tiental sleutels van voertuigen in ontvangst nemen uit handen van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie. Voorheen maakte de brigade gebruik van de voorzieningen van de politie. Het doel van het beschikbaar stellen van de voertuigen is om de controle op de naleving van de covid-19 maatregelen efficiënter te maken.  

De minister is ook kort ingegaan op veelvoorkomende verkeersongevallen in de voorbije dagen. Hij zegt dat er hard wordt gewerkt aan beleid om dit probleem de kop in te drukken. Het ligt in de planning dat de bewindsman komende week verkeersplannen ontvangt vanuit het Korps Politie Suriname.

Korpschef Roberto Prade deed een dringend beroep op zijn manschappen om de politievoertuigen in te zetten voor het doel waarvoor ze zijn aangeschaft. “Ik hoop niet dat ik één van deze voertuigen op het achtererf zie van een bar, zoals we dat hebben gezien in het weekend met een politievoertuig.”, aldus de Korpschef.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCovid-19 brigade krijgt voertuigen ter beschikking