zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
1
(1)

Coronianen reageren massaal op ambtenarenregistratie

lees ook ...

Silvien Ritfeld al dagen vermist

Mevrouw Joan Pengel zegt dat haar partner Silvien Ritfeld sedert 24 november van hun huis aan de Frederikastraat is vertrokken naar zijn club en bardancing  Satchmo aan de Livorno Beekhuizenweg voor h...

In het district Coronie hebben ambtenaren massaal gehoor gegeven aan de oproep van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) voor de Verplichte Landsdienarenregistratie. Personen die zich niet online kunnen registreren kunnend dat fysiek doen. Biza komt landelijk alle ambtenaren tegemoet. Woensdag werd de mobiele unit voor de Verplichte Landsdienarenregistratie ingezet te Coronie.

Landsdienaren die wonen en werken of zijn tewerkgesteld in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren bij de ambtenaren van Biza, die hun mobiele werkplek hadden neergezet in de multifunctionele zaal van het districtscommissariaat. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

Na Coronie is Nickerie aan de beurt. De bedoeling is dat de landsdienaren die wonen en werken in dit district,  zich vanaf maandag 7 november tot en met woensdag 9 november kunnen laten registreren. Dit zal telkens van acht uur ’s morgens tot zes uur in de middag plaatsvinden.

De ambtenaren dienen mee te nemen:
– Legitimatiebewijs of ID-kaart
– laatste beschikking/resolutie van hun ministerie
– Kopie diploma hoogst genoten opleiding
– Salarisstrook

Ambtenaren die zich al online hebben geregistreerd hoeven zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Biza beoogt met de Verplichte Landsdienarenregistratie onder andere het terugbrengen van de loonkosten van het overheidspersoneel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoronianen reageren massaal op ambtenarenregistratie