zaterdag 9 december 2023
29.9 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
1
(1)

Coronianen reageren massaal op ambtenarenregistratie

lees ook ...

Aanpassing route uitvaart 15 mijnrampslachtoffers

De verkeersroute rond de begraafplaats van Poesa aan de Draaibatrastraat is aangepast vanwege de uitvaart en begrafenis van 15 slachtoffers die omkwamen bij de mijnramp op 20 november 2023. Vanwege...

In het district Coronie hebben ambtenaren massaal gehoor gegeven aan de oproep van het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) voor de Verplichte Landsdienarenregistratie. Personen die zich niet online kunnen registreren kunnend dat fysiek doen. Biza komt landelijk alle ambtenaren tegemoet. Woensdag werd de mobiele unit voor de Verplichte Landsdienarenregistratie ingezet te Coronie.

Landsdienaren die wonen en werken of zijn tewerkgesteld in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren bij de ambtenaren van Biza, die hun mobiele werkplek hadden neergezet in de multifunctionele zaal van het districtscommissariaat. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

Na Coronie is Nickerie aan de beurt. De bedoeling is dat de landsdienaren die wonen en werken in dit district,  zich vanaf maandag 7 november tot en met woensdag 9 november kunnen laten registreren. Dit zal telkens van acht uur ’s morgens tot zes uur in de middag plaatsvinden.

De ambtenaren dienen mee te nemen:
– Legitimatiebewijs of ID-kaart
– laatste beschikking/resolutie van hun ministerie
– Kopie diploma hoogst genoten opleiding
– Salarisstrook

Ambtenaren die zich al online hebben geregistreerd hoeven zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Biza beoogt met de Verplichte Landsdienarenregistratie onder andere het terugbrengen van de loonkosten van het overheidspersoneel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoronianen reageren massaal op ambtenarenregistratie