dinsdag 27 september 2022
28.4 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Coördinator Covid-preventie aangesteld op Kabinet Vicepresident

lees ook ...

Workshop exportmarkten Trinidad en Tobago

Het Suriname Agriculture Market Access Project (SAMAP) heeft in samenwerking met het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) op 23 september 2022 een workshop verzorgd voor agro-producenten...

Om een veilige werkplek te garanderen is het Kabinet van de Vicepresident de afgelopen maanden bezig geweest met de implementatie van Covid-19-protocollen. Er is daarom een coördinator aangesteld, die verantwoordelijk is voor het invoeren en regelmatig monitoren van de technische- en organisatorische aanpassingen op het kabinet.

Educatie krijgt daarom een belangrijke rol. Door middel van een bewustwordingscampagne, die onderdeel is van het gezondheidsbeleid, zullen alle medewerkers op het Kabinet van de Vicepresident gestimuleerd worden om een gezonde leefstijl op na te houden, meldt het Directoraat Volkscommunicatie. Coördinator Chantel Vyent spreekt van een goede stap in de landelijke strijd tegen het virus.

“Het gaat niet alleen om het doorvoeren van de technische- en organisatorische aanpassingen. Niet elke organisatie beseft dat zij zelf verder gezondheidsbeleid moeten ontwikkelen om bij te dragen aan deze strijd. Als je medewerkers mee wil krijgen, moeten ze zich verbonden voelen,” zegt Vyent.

Volgens haar is het daarom zeer gepast dat het kabinet het op deze wijze aanpakt, “want vandaag hebben we Covid-19 en morgen een ander virus.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCoördinator Covid-preventie aangesteld op Kabinet Vicepresident