maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
3
(1)

Controlewerkzaamheden ‘Traficking in persons’ opgevoerd

lees ook ...

Leerkrachten motiveren leerlingen

Leerkrachten van VOJ Hockeystraat in Ramgoelam kleden zich als hun leerlingen. Het doorstroomsysteem bracht ook op deze school de nodige frustratie. Al ruim drie jaar doen ze dit om hen te motiveren v...

De afdeling Trafficking in Persons (TIP), de Vreemdelingendienst, het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en Midden (RBTM), hebben op dinsdag 07 juni controle werkzaamheden uitgevoerd in twee grote appartementencomplex op twee locaties in Paramaribo.

Bij deze controles zijn er merendeels vreemdelingen aangetroffen. Deze werden gecontroleerd op hun status van verblijf in Suriname. Degenen wiens verblijfsperiode was verstreken, kregen voor deze keer een waarschuwing en zijn middels een oproepbriefje van de politie aangezegd om hun zaken bij de afdeling Vreemdelingendienst van de politie in orde te gaan maken.

De afdeling Vreemdelingendienst zet ook de controle van de administratie van zo een appartementencomplex voort, om na te gaan of er een degelijke registratie van de bewoners plaatsvindt. De leden van de afdeling TIP houden het wakend oog op TIP gerelateerde situaties die aangetroffen kunnen worden.

Deze acties zullen in de komende periode onverkort worden voortgezet. De vreemdelingen wordt aangeraden om zoveel als mogelijk hun verblijfsdocumenten in orde te maken om  ongerief te voorkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameControlewerkzaamheden 'Traficking in persons' opgevoerd