donderdag 21 september 2023
32.9 C
Paramaribo
15.2 C
Amsterdam
0
(0)

Conceptwet aangenomen in DNA

lees ook ...

Zuid-Korea ziet potentie in verdere samenwerking met Surinam...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een onderhoud gehad met de president van Zuid-Korea, Yoon Suk-Yeol. Deze ontmoeting vond plaats op 19 september 2023 in New York, waar beide staatshoofden deel...

De ontwerpwet houdende nadere wijziging van het Wetboek van Strafrecht, alsmede wijziging van de Wet ter voorkoming en bestrijding Money Laundering en Terrorismefinanciering (WMTF) en intrekking van de Wet Strafbaarstelling Money Laundering, is op 15 augustus goedgekeurd in DNA met algemene stemmen(35).

Parlementsvoorzitter, Marinus Bee MSc LL.B, heeft vóór de stemming van de wet aangegeven, dat er in het verlengde van deze specifieke wet nog vragen zijn vanuit het parlement die beantwoord moeten worden door de minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, maar stelde voor op een ander moment hierop in te gaan.

De wet werd als initiatiefwet ingediend op 31 mei 2023 door de leden Radjendrekoemar Debie en Ramon Koedemoesoe.

De leden van de commissie van rapporteurs die aan deze wet hebben meegewerkt zijn: drs. Asiskumar Gajadien (voorzitter), ir. Stephen Tsang, Josafat Kanape, drs. Ronny Asabina, drs. Roy Mohan, mr. Ebu Jones LL.B en mr. Cheryl Dijksteel MPH, Ms Bioethics. De vaste toehoorders zijn: drs. Rabindre Parmessar, Annie Sadi en Tashana Lösche.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameConceptwet aangenomen in DNA