dinsdag 7 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
5
(1)

Compositie Rudi en Eunice Fernand winnaar Suripop

lees ook ...

President Santokhi emphasizes the diplomatic effort during t...

For the heads of diplomatic missions and consulate generals, honorary consuls, representatives of international organizations, and members of the private sector in the Republic of Suriname, the Minist...

De 21e editie van Suripop is gewonnen door Rudi en Eunice Fernand. Hun compositie, Dya Mi De, is vertolkt door Naomi Sastra. Daarnaast heeft zij ook de prijs voor Beste Performer gewonnen. De tweede beste compositie komt van Clint Fazal Alikhan en Ricky Cheng-A-June met Kenki Yu Yeye Tide. De derde van Nicole MacIntosh met Ete Wan Lesi.

Suripop is gehouden in de Anthony Nesty Sporthal, die goed is bezocht. Dat was bijna verpest door de bekendmaking van een verkeerde uitslag maar dat was gauw hersteld en het publiek was tevreden.

Naomi Sastra is de eerste die de prijs voor Beste Performer heeft gewonnen. Suripop is een wedstrijd voor componisten. Al jaren geldt dat zij hun eigen liederen niet mogen zingen. Voor de vertolkers was er geen aparte prijs. Echter is het vanaf dit jaar anders.

De award voor de beste videoclip is gegaan naar Kenki Yu Yeye Tide van componisten Clint Fazal Alikhan en Ricky Cheng- A- June. De prijs is bestemd voor de componisten. Het gaat immers om hun compositie wordt er uitgelegd. Filmicoon Borger Breeveld heeft de prijs uitgereikt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCompositie Rudi en Eunice Fernand winnaar Suripop